Ultrarent vatten - det gröna alternativet

Sedan några år tillbaka jobbar vi med ultrarent vatten. Ultrarent-, eller avjoniserat vatten, är närmare 200 gånger renare än vanligt kranvatten och rengör fönstren helt utan kemikalier. Systemet är 100% miljövänligt eftersom vattnet inte innehåller några tillsatser då det är destillerat. Detta innebär att inga orenheter som kalk, järn eller salter lämnar märken och vattenfläckar på fönstren.

Vi använder oss av 2 stycken 35-meters slangvindor vilket ger 70 meters omkrets, detta är tillräckligt för de flesta hus. Dessutom ger det en snabb service till våra kunder, då framförallt våning två går betydligt snabbare att putsa, vilket innebär ett lägre pris. Vi når upp till 11 meter med vattensystemet och det kan användas på de flesta fönster.

Efter rutan putsats med det ultrarena vattnet torkar ytan av sig själv, utan fläckar och avlagringar. Metoden är uppskattad av flera anledningar, främst för att man besparar miljön, tidåtgången och hälsan. När fönster tvättas med rent vatten blir det ingen åtgång på gräs, buskar och planteringar nära intill.
Förutom fönsterputsning kan systemet användas inom en rad andra områden i direkt anslutning till själva fönsterputsningen till exempel tvätt av fönsterramar, fasader, skyltar, hängrännor, pooltak, uterum och växthus. Det tar effektivt bort smuts och alger även på trädetaljer.

Intresset för att få putsat sitt hus eller företag med miljövänligt vatten ökar ständigt och vi är stolta över att kunna erbjuda denna service till våra kunder.

Giftfritt
Helt utan kemikalier
Minskad miljöpåverkan
Miljövänligt
Förbättrad arbetsmiljö
Blankare ytor
Ingen kontakt och inandning
Utan skadliga ämnen
Rent direkt
Inga fläckar & prickar
Håller länge
Minskad återsmutsning

Följ oss

Kontakt

Adress

  • Tegelbruksvägen 27
  • 235 99 Vellinge

  • Org. nr: 559179-9928
  • Företaget är registrerat för F-skatt
© 2020 Rös Fönsterputs AB
design & produktion
design & produktion